top of page

B2B-MYYJÄ -
MARKKINOINTITEKNOLOGIAN OHJELMISTO

Kyseinen myytävä tuote on sellainen digitaalisen markkinoinnin tuote, jonka luontainen kysyntä kasvaa koko ajan Suomen markkinoilla ja organisaatio sen takana timantinkovia ammattilaisia. Juha kertoo työstään B2B-myyjänä markkinointiteknologian ohjelmiston parissa:

"Olen elämäni aikana tehnyt jos jonkinäköistä työtä. Ollut liukuhihnalla pakkaamassa elintarvikkeita, ajanut nurmikkoa, rakentanut pihoja, taloja ja terasseja. Kuluttajamyyntiä sekä yritysmyyntiä. Tässä kyseisessä työssä B2B-myynnin saralla olen päässyt yhdistämään kaikkea oppimaani elämän varrelta.

 

Olen joka päivä tekemisissä videopalaverin muodossa erilaisten yritysten ja ihmisten kanssa ja joka päivä todellakin oppii jotakin uutta. Työ on hyvin yrittäjäluonteista, joten vaatii toki oma-alotteisuutta ja hyvää aikataulutusta joka viikolta saada puhelut, palaverit, kirjaukset sekä jatkuvat koulutukset osumaan oikeisiin kohtiin viikkoa. Ympärilläni on kuitenkin erittäin kovia myynnin ammattilaisia jatkuvasti jeesaamassa ja tarvittaessa potkimassa eteenpäin.

 

Työpäivät alkaa 7-8 välillä ja päivät lopetellaan yleensä 15 kieppeillä. Tämä työ sopii sellaiselle jolla on ennenkaikkea työmoraali ja motivaatio kunnossa. Loput opetetaan ja opitaan."

bottom of page