top of page

HAE MEILLE TÖIHIN!

Haemme tällä hetkellä kaupannälkäisiä B2B-myyjiä mukaan digitaalisen markkinoinnin maailmaan.

Tuote on sellainen digitaalisen markkinoinnin työkalu, jonka luontainen kysyntä kasvaa koko ajan Suomen markkinoilla ja menestyvä organisaatio sen takana koostuu timantinkovista ammattilaisista.

Olit sitten yritysmyynnin pitkänlinjan konkari, kuluttujamyynnissä tulosta tehnyt taitaja tai vasta myyntiuraasi aloittamassa oleva tulosta tavoitteleva noviisi, Lion King Sales on oikea valinta.

Meillä töitä tehdään tosissaan ja tavoitteellisesti, mutta kuitenkin rennolla otteella. Tiimissämme jokainen tietää, miksi töitä tehdään ja siksi kenenkään niskaan ei tarvitse hengittää. 

Lion King Salesilla sinulla on mahdollisuus työskennellä pohjapalkallisella työsopimuksella tai laskuttaa oman yrityksesi kautta, jolloin provisiot ovat luonnollisesti isommat. Sovitaan niin miten sinulle parhaiten sopii!

ODOTAMME SINULTA:

Etsimme pitkäaikaisia ja kunnianhimoisia työntekijöitä, jotka haluavat edetä myyntiurallaan. Odotamme että sinulla on halu kehittyä, omaat korkean työmoraalin sekä oikean asenteen myyntiin etkä pelkää klousata isojakaan kauppoja.

Työ on yrittäjäluonteista, joten arvostamme työntekijältä toki oma-aloitteisuutta, organisointitaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Perusosaajan tietotekniset taidot on myös tärkeä olla hallussa.

Meillä kuitenkin asenne ratkaisee. Ympärilläsi on erittäin kovia myynnin ammattilaisia jatkuvasti jeesaamassa ja potkimassa tarvittaessa eteenpäin. Autamme sinua kehittymään ja menestymään!

TARJOAMME SINULLE:

  • Laadukas tuote ja kattava perehdytys

  • Mahdollisuus laskuttaa omalla toiminimellä tai sopia vakituinen työsuhde pohjapalkalla

  • Vaikuta itse tilipussisi suuruuteen - ei provisiokattoa

  • Jatkuva myyntivalmennus

  • Mahdollisuus edetä urapolullasi ja kehittyä myynnin ammattilaiseksi

  • Rento ja kannustava työympäristö

  • 7 tunnin työpäivät ja vapaat viikonloput

  • Suomesta muuttaessasi autamme sinut alkuun

KIINNOSTUITKO?

Jätä hakemus lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen: 

rekry@lionkingsales.com

Mikä seuraavista kuvastaa sinua parhaiten?

Kiitos hakemuksestasi!

bottom of page