top of page

MIKSI LION KING SALES?

Lion King Salesin työntekijöitä toimiston kattoterassilla

Olemme menestyvä ja kunnianhimoinen, täysin yritysmyyntiin keskittyvä myyntitoimisto Espanjan Aurinkorannikolla. Yrityksen kasvun myötä etsimmekin tiimiimme mukaan pitkäaikaisia työntekijöitä.

Kaksikerroksinen toimistomme kattoterasseineen sijaitsee Benalmadenassa, keskellä Arroyo de la Mielin keskustaa. Lion King Salesin toimistolle on helppo saapua, tulit sitten Malagan tai Fuengirolan suunnasta. Renfe kuljettaa lähes toimiston oven eteen. 

 

Toimiston kahdessa kerroksessa työskentelee useampi eri B2B-myyntitiimi. Tarjoamme myyntiskabat ja taukojumpat sekä tärkeimpänä tietenkin myyntivalmennuksen. Meillä on toimistolla tavoitteellinen, mutta rento meininki. Järjestämme toki yhteisiä tapahtumia myös töiden ulkopuolella.

Lion King Salesilla sinulla on mahdollisuus tehdä töitä joko työsopimuksella pohjapalkalla tai vaihtoehtoisesti laskuttaa oman yrityksen kautta, jolloin luonnollisesti provisiot ovat suuremmat. Räätälöitävissä on juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Meillä asenne ratkaisee. Töitä tehdään tosissaan, mutta rennolla otteella. Tiimissämme jokainen tietää, miksi töitä tehdään, ja siksi kenenkään niskaan ei tarvitse hengittää.

TÖIHIN AURINKORANNIKOLLE?

Muutto Suomesta Espanjaan on iso päätös, joka varmasti herättää kasan kysymyksiä. 

 

"Mihin virastoihin ottaa yhteyttä?", "Mitä virallisia papereita tarvitsen ja mistä ne saadaan?", "Mistä asunto luotettavasti?" "Mihin kuluihin kannattaa varautua?".

 

Asioista on hyvä ottaa selvää etukäteen, yksin ei kuitenkaan tarvitse pärjätä. Jos muutat Suomesta työskentelemään meille, autamme sinut alkuun. Meidän kauttamme saat luotettavat kontaktit niin asunnon metsästykseen kuin paperiasioiden taklaamiseen.

Jos haluat kehittyä myyjänä ja menestyä kannustavassa ilmapiirissämme, lue lisää avoimista työpaikoistamme ja hae mukaan tai lähetä avoin työhakemus! 

Lion king Sales virkistyspäivä
bottom of page