top of page

B2B-MYYJÄ -
YRITYSPALVELUMYYNTI

Kyseinen myytävä palvelu on juttelua pienyrittäjien kanssa. Tarjoamme ratkaisun heidän ongelmaan, mikä säästää yrittäjältä rahaa ja aikaa. Kyseessä ei ole ns. luukutusmyynti vaan puheluita lähtee keskimäärin 20 kpl päivän aikana. Johanna kertoo työstään Lion King Salesilla yrityspalvelumyynnin parissa:

 

"Aloitin myyntiurani tässä toimeksiannossa ilman minkäänlaista aiempaa myyntikokemusta. Neljä vuotta on vierähtänyt ja sinnikkäällä asenteella olen päässyt satojen työntekijöiden joukosta top 5:een. Olen elävä esimerkki, että ujosta hissukasta voi kuoriutua huippumyyjä, jos vain tahtoa piisaa. Jos pärjää myyntityössä, niin pärjää käytännössä missä tahansa elämän osa-alueella. Suurin oppi on ollut itselleni se, että jos jotakin haluaa oikeasti, niin työstämällä asiaa sen myös saa.

 

Yritysmyynnissä reilujen provisioiden lisäksi itseäni henkilökohtaisesti motivoi Lion King Salesin tarjoamat fiksut työajat. Töitä on ainoastaan arkisin 6-7 tuntia päivässä sekä illat ja viikonloput ovat aina vapaata. Aikaa jää reilusti myös vapaa-ajalle. Osa porukasta meillä tekee töitä toimistolta ja osa kotoa käsin. Toimistolla tehdään hommia omaan tahtiin, sillon kun kaikilla on halu painaa kauppaa ja tulosta tulee niin ei ole tarvetta laittaa mitään tiukkoja sääntöjä. "

bottom of page